Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

info@spionsvet.sk
Telefonické objednávky: 8:00 - 16:00 - +421 915 144 333
KATEGÓRIE

TOP 20 najlepších špionážnych zariadení za rok 2024

 
TOP 20 najlepších špionážnych zariadení za rok 2024 
 
Výber
Vybrať si tú správnu špionážnu techniku môže byť občas problém. V tomto článku Vám predstavíme dvadsať najlepších zariadení za rok 2024. Tento rebríček Vám môže Vaše rozhodovanie sa medzi produktmi uľahčiť. Okrem toho Vám prezradíme aj zopár tipov, na čo dbať pri výbere.
Výdrž batérie
To, koľko vydrží zariadenie fungovať na jedno nabitie, je jedna z kľúčových informácií, ktoré by ste mali pri kúpe zvážiť. V tomto prípade veľmi záleží od toho, aká bude kvalita finálnej nahrávky. Z pravidla čím kvalitnejšia nahrávka, tým menšia výdrž batérie. Okrem výdrže, by ste mali brať do úvahy aj to, či ide o vstavanú batériu, externú, zariadenie funguje na baterky alebo napríklad napájaním cez sieťový kábel.
Typ pamäte
Aj tu máte z viacerých možností. Mnohé zariadenia majú vnútornú pamäť, pričom Váš záznam si potom môžete presunúť do počítača, či iného zariadenia pomocou USB káblu. Pre mnohých je však podstatne pohodlnejšia externá pamäť, čiže pamäťová SD karta. Tú si následne majiteľ môže vložiť napríklad aj do mobilu a súbory si pozrieť.
Rozmery a prevedenie
Jednoznačne najdôležitejším aspektom pri výbere sú rozmery zariadenia, ktoré ste sa rozhodli zakúpiť. Nie vždy platí čím menšie, tým lepšie. Rozmery treba dobre zvážiť a posúdiť podľa toho, na čo zariadenie potrebujete použiť. S tým súvisí aj dizajn. Dnes vieme nájsť napríklad kamery, ktoré sa na kamery vôbec nepodobajú. Môžu mať tvar USB kľúčov, pier, budíkov a mnohého iného.
Technické parametre
Tu už je to zložitejšie. Záleží na tom, čo od zariadenia očakávate. Pravidlom je dobre si zvážiť čo potrebujete, aby Vám zariadenie poskytovalo a potom si správne vybrať to pravé. Vhodné je aj poradiť sa s niekým, kto sa v technike vyzná.
 
Pridaná hodnota
Teraz už ide iba o detaily. Lebo práve tie robia z obyčajného zariadenia, to najlepšie. Treba sa zamerať na tie najmenšie drobnosti. Napríklad taká praktická spona, ktorá Vám pomôže lepšie kameru uchytiť, sa môže zdať ako nepodstatná, ale v konečnom dôsledku Vám môže uľahčiť používanie zariadenia.A teraz, keď už viete ako si vybrať to správe zariadenia a na čo si pri výbere dať pozor, poďme sa pozrieť na to najlepšie zo špionážnej techniky za rok 2020.
 
 
 
 
Jednoduché ovládanie, video so zvukom a funkcia písania, to všetko Vám prináša naše Profesionálne špionážne pero s HD kamerou. Pero využijete na rôznych meetingoch, prednáškach alebo pri zaisťovaní dôkazov. Je ľahko prenosné, schováte ho kdekoľvek bez toho, aby si niekto všimol, že je to v skutočnosti skrytá kamera. Pero je možné použiť ako štandardné písacie pero, ale aj ako špionážnu kameru  na osobné využitie. Video záznam sa automaticky ukladá na pamäťovú kartu do max. 32 GB pamäte (je súčasťou balenia), ktorá pri spojení s ľubovolným počítačom vykazuje funkcie štandardného USB kľúča.
 
Kľúčenky patria všeobecne medzi najpraktickejšie skryté kamery. Na prvý pohľad táto kľúčenka s kamerou vyzerá ako bežný kľuč od auta. Navyše na nej nikde nenájdete žiadny slot na micro SD karty ani USB konektor, ako je bežné u lacnejších modelov. USB konektor,  slot na micro SD kartu sú v kľúčenke veľmi dômyselne ukryté. V kľúčenke je ukrytá kamera s rozlíšením  1920x1080, čo vám umožní natáčať naozaj kvalitné videá. Kľúčenka s kamerou je schopná nielen natáčať videá, ale aj robiť fotografie. Kľúčenka s  HD kamerou podporuje micro SD karty až do kapacity 32GB.

 

 
 
 
V tomto jedinečnom USB kľúči sa nachádza skrytý diktafón s detekciou zvuku (hlasu). Zdá sa a pracuje ako plne funkčný USB kľúč. Poskytuje až 15 hodín nepretržitého nahrávania zvukového záznamu na jedno nabitie. Hlasový záznamník umožňuje nahrávať zvukové súbory a ukladať ich do svojej 4GB/8GB/16GB pamäti. Stačí stlačiť prepínač na strane a automaticky sa začne nahrávanie. Diktafón môžete položiť na hocijaké miesto a začať nahrávanie alebo môže byť zapojený v USB porte, kde sa nabíja a súčasne aj nahráva.
 
 
Táto Wi-Fi bezpečnostná kamera od výrobcu Longse je vhodná do exteriéru, ale aj do interiéru. Ponúka Vám online sledovanie obrazu v reálnom čase cez aplikáciu vo Vašom mobile. Kamera umožňuje 355 ° horizontálne otáčanie a 90 ° vertikálne otáčanie a vizuálne tak môže pokrývať celé svoje okolie. Wi-Fi vonkajšia bezpečnostná kamera Vám zaistí mať neustále pod kontrolou okolie Vášho domu alebo interiéru v dome, kancelárii, či sklade. Vďaka aplikácii, ktorá je dostupná na stiahnutie pre Android a Iphone telefóny môžete sledovať  živé vysielanie obrazu, nech ste kdekoľvek. Nahrávanie záznamov je na pamäťovú kartu do max. podpory 128 GB (nie je súčasťou balenia).

 

 

16. Full HD kamera ukrytá v PET fľaši

 

 

Hľadáte kameru, ktorá je skutočne nenápadná, ukrýva sa v predmete, ktorý dennodenne užívate a je absolútne neviditeľná? Potom je Full HD kamera ukrytá v PET fľaši tou pravou a dokonalou skrytou kamerou, ktorou nasnímate videá so zvukom úplne jednoducho a hlavne nenápadne. PET fľaša má využiteľnosť klasickej fľaše na vodu, nikto si nevšimne, že táto plastová fľaša v sebe ukrýva kameru! Videá vytvára vo Full HD kvalite, nahrávanie videí si volíte neobmedzene alebo pri detekcii pohybu. Všetky videozáznamy je možné nahrávať na pamäťovú kartu do max. podpory 32GB (nie je súčasťou balenia). Vyrazte na cestu bicyklom, autom alebo len tak na prechádzku a snímajte všetko vôkol seba. Alebo máte nejaké podozrenia u Vás doma, v kancelárii alebo v sklade? Nechajte kameru vo fľaši len tak na stole alebo niekde na poličke a všetky Vaše podozrenia môžu byť zaznamenané. Kamera vo fľaši má všestranné využitie! 
 
Toto špionážne pero Vám zaručí perfektnú video nahrávku, za akýchkoľvek okolností. Vyzerá veľmi elegantne a nenápadne zároveň. Obrovskou výhodou je aj jeho možnosť využitie ako klasické pero, takže jeho nenápadnosť je zaručená. Zariadenie disponuje Full HD kamerou, takže Váš záznam bude vždy čistý, bez nežiaducich ruchov. Osloví Vás určite aj jeho jednoduché ovládanie, ktoré je štandardom vo väčšine špionážnych pier. Samozrejmosťou sú aj malé rozmery, ktoré Vám dovoľujú so zariadením manipulovať ako so skutočným perom. Celý záznam je ukladaný na zabudovanú flash pamäť s veľkosťou 8, 16 alebo 32GB. Zariadenie môžete teda využiť aj ako USB kľúč. V strednej časti pera totižto nájdete USB 2.0 výstup, ktorý môžete ľahko zapojiť do Vášho počítača. Toto špionážne pero patrí medzi tie najlepšie. Je dokonale spoľahlivé a určite splní všetky Vaše očakávania.

14.Špionážne slúchadlo s vylepšenou Bluetooth slučkou a externým mikrofónom + 5W zosilňovač

 

 

 

 

Toto najmenšie špionážne slúchadlo Vám zaistí perfektný zvuk a absolútnu diskrétnosť. Zariadenie môžete jednoducho spárovať s Vaším smartfónom pomocou bluetooth.
Najtenšia bluetooth slučkavstavaný 10W zosilňovač, vďaka ktorému budete počuť v mikro slúchadle zvuk silnejšie a kvalitnejšie ako kedykoľvek predtým. Naša bluetooth slučka má extrémnu výdrž až 5 hodín na jedno nabitie. Bluetooth slučku môžete vďaka výkonnému zosilňovaču pokojne nechať visieť voľne na krku, ba dokonca si ho dať aj do vrecka a napriek tomu v mikrosluchátku počujete svojho partnera zrozumiteľne a čisto.

13. Kamera ukrytá v knihe s detekciou pohybu a nočným videním

 

Ak potrebujete skrytú kameru s dlhou výdržou, avšak nie ste schopný ju pripojiť k elektrickej zásuvke, tak potom kamera ukrytá v knihe je ten správny produkt pre vás. Táto jedinečná skrytá kameravýdrž 30 hodín. To znamená, že ju môžete nechať na polici alebo medzi knihami a monitorovať priestor dlhšie ako jeden deň. Kamera má funkciu detekcie pohybu, takže zaznamená a vytvorí nahrávku iba ak v miestnosti bude pohyb. Všetky sloty, ako USB slot pre nabíjanie, slot na SD kartu a iné sú ukryté vo vnútri , tak si ani nikto nevšimne, že sa v knihe nachádza kamera.

 

 

 

12. GPS Tracker TK-108

 

GPS Tracker TK-108 je výkonný GPS lokátor s extrémnou výdržou v pohotovostnom režíme až 100 dní, ktorý je vhodný na stráženie/sledovanie vozidiel, karavanov, prívesov, kamiónov, nákladných vozidiel, motocyklov, či lodí. Umožní ľahko zistiť, kde sa práve nachádza Vaše auto, či iný majetok. GPS Tracker je vybavený silným magnetom a je vodeodolný IP66, takže ho je možné ľahko pripevniť napríklad na podvozok vozidla aj v nepriaznivom počasí. K používaniu nie je potrebná žiadna odborná inštalácia zariadenia, ani nič podobné!  Zariadenie má GPS modul ktorý je veľmi rýchly a presný. Zariadenie pracuje s presnosťou +- 5m kdekoľvek na zemi. Zariadenie odosiela zemepisné súradnice aj rýchlosť objektu ktorou sa pohybuje. Stačí vložiť SIM kartu a môžete začať používať GPS tracker TK-108 podľa Vašich potrieb. 

 

 

 

 

 

 

 

Obnovte odstránené SMS (textové správy) a vykonajte komplexnú analýzu údajov z karty SIM. Obnova dát zo SIM karty je ľahko použiteľné zariadenie, ktoré získava odstránené aj aktuálne súkromné ​​textové správy, ako aj ďalšie dôverné informácie uchovávané na sim karte mobilných telefónoch vrátane zoznamu uskutočnených a prijatých hovorov. K údajom sa ľahko dostanete pomocou prehľadov vygenerovaných z intuitívneho softvéru produktu. 
Obnova SIM karty je ľahko použiteľná čítačka SIM kariet, ktorá je navrhnutá na obnovenie odstránených textových správ (SMS) zo SIM kariet. Prístroj zobrazí aj posledné volané čísla, pokiaľ sú uložené na karte SIM. Stačí vložiť SIM kartu do čítačky a spustiť softvér na obnovenie odstránených informácií.

 

 

 

10. GSM odposluch N9

 

GSM odposluch N9 patrí medzi najmenšie GSM zariadenie, ktoré dokáže odpočúvať okolie, bez toho, aby si to niekto všimol. Stačí do zariadenia vložiť SIM kartu normálnej veľkosti bez PIN kódu, zavolať na zariadenie a následne môžete odpočúvať, čo sa deje v okolí odposluchu. Nastavte si spätné volanie a odposluch N9 automaticky zavolá na Vaše číslo, akonáhle detekuje zvuk vo svojom okolí. Ak hľadáte niečo malé, nenápadné a cenovo prístupné, GSM odposluch N9 je ten pravý pre Vás! Do zariadenia je možné vložiť ľubovoľnú SIM kartu slovenského aj zahraničného operátora a po vytočení jej čísla môžete hneď začať odpočúvať priestor až do vzdialenosti 7 metrov od ploštice.

 

SIM karta pre zariadenie musí byť kompatibilná s 2G GSM sieťou.

9. Bezpečnostná wifi kamera 1080P s detekciou pohybu a nočným videním

 
 
 
Bezpečnostná Wi-Fi   kamera   je ukrytá  v   nenápadnej  čiernej krabičke označovanej ako "Black Box" Full HD rozlíšenie, je bezdrôtová a záznam ukladá na pamäťovú mikro SD kartu. Na jedno nabitie batérie je špičková kamera schopná nahrávať až 8 hodín. Nenápadna  krabička,  ktorá  na  seba  len  tak neupozorní, v sebe ukrýva kvalitnú miniatúrnu kameru s Full HD (1080p)  rozlíšením a  bezdrôtovým prístupom Wi-Fi. Predstaujeme vám veľmi dobre maskovanú skrytú kameru v čiernej krabičke - black boxe. Do našej ponuky sme ju zaradili hlavne kvôli jej dobrým funkciám. Nastavenie kamery je veľmi jednoduché - stačí vložiť SD kartu, podpora až do veľkosti 128GB , nabiť batériu (alebo pripojiť do siete) a je pripravená na prevádzku. Jej všestranný dizajn umožňuje kameru ukryť takmer kdekoľvek, či na poličku alebo ukryť medzi knihami. Svojími rozmermi zariadenie pripomína power banku alebo externý hard disk.

8. Čierne hodinky s Full HD kamerou a nočným videním 16 GB

 
Predstavujeme Vám nové hodinky v našom sortimente, ktoré vyzerajú úplne ako klasické pánske náramkové hodinky, jedná sa však o špionážne hodinky s Full HD kamerou a nočným videním. Čierne hodinky s Full HD kamerou a nočným videním majú vstavanú 16 GB pamäť, vytvárajú video so zvukom, samotné audio nahrávky a fotografie. Hodinky majú kožený náramok, vyzerajú jednoducho a elegantne zároveň. Okrem klasických hodín pre zobrazovanie času je v nich zabudovaná kamera s vysokým rozlíšením 1920 x 1080P, mikrofón a pamäť s kapacitou 16 GB, do ktorej sa automaticky ukladá audio/video záznam. Špionážne hodinky majú jednoduché ovládanie, elegantný design, malé rozmery a sú ľahko prenosné. Hodinky majú využitie v oblasti obchodu, vzdelávania, bezpečnosti, médií, súdnictva, cestovného ruchu, zdravotníctva a životných a iných oblasti. Hodinky splnia nároky aj toho najnáročnejšieho užívateľa.Tieto hodinky s IR kamerou majú v sebe zabudovaný špeciálny čip, ktorý umožňuje nahrávanie v takmer úplnej tme.

7. Špionážna kamera v usb kľúči s detekciou pohybu 4v1 a vysokou kvalitou nahrávania UC-60

 

To, že špionážne kamery sa dokážu ukrývať v tých najbežnejších veciach sme si už povedali vyššie. Na siedmom mieste sa umiestnila kamera, ktorá sa nachádza v predmete, ktorý je v kancelárií jedným z najbežnejších. S týmto špičkovým hlasovým záznamníkom Vám neunikne žiaden detail! Diktafón UC-60 navyše disponuje skrytou kamerou, takže môžete nahrávať video vo Full HD rozlíšení s audiozáznamom, bez toho, aby si to niekto všimol. Zariadenie má ľahké a jednoduché ovládanie, elegantný vzhľad, ľahko sa prenáša, je výborný pomocník na zabezpečenie rodiny. Je to praktické zariadenie, ktoré využije každý zákazník. S touto nenápadnou kamerou môžete robiť video záznamy a využiť ju prakticky kdekoľvek: pri štúdiu, v businesse, na ochranu, pri vymáhaní práv a robení dôkazového materiálu, pri turizme, športe, v zdravotníctve alebo pre zábavu. Diktafón má tiež detekciu pohybu a nahráva videá na pamäťovú TF kartu s podporou do 128 GB (nie je súčasťou balenia).

6. GSM odposluch v predlžovačke

 

Táto predlžovačka sa ničím nelíši od tej, ktorú doma už určite máte. Jediným rozdielom je to, že na tomto zariadení nájdete slot na SIM kartou, pomocou ktorej budete môcť hocikedy po zavolaní na číslo pridelené k SIM karte počuť, čo sa v danej miestnosti deje. Zariadenie zachytí zvuky až do vzdialenosti 7 metrov a je ideálne ako nenápadné odpočúvacie zariadenie do Vášho bytu alebo kancelárie.

5. Špičkový diktafón v USB kľúči s extrémne dlhou výdržou a veľmi kvalitným zvukom

 

V tomto jedinečnom USB kľúči sa nachádza skrytý digitálny diktafón. Zdá sa a pracuje ako plne funkčný USB kľúč. Poskytuje až 30 hodín nepretržitého nahrávania zvukového záznamu. Hlasový záznamník umožňuje nahrávať zvukové súbory a ukladať ich na vnútornú 4GB/8GB pamäť. Môžete si nahrať zvuk z Vašich dôležitých stretnutí, prednášok, rozhovorov...Záznamy z diktafónu sú veľmi zreteľné až do vzdialenosti 7 metrov. Prehrávanie uložených záznamov si viete vypočuť priamo na USB kľúči, stačí len pripojiť slúchadla. Toto zariadenie má všetky funkcie bežného USB kľúča, ktorý môže ukladať súbory a dáta prenášať do PC. Diktafón je veľmi dobre maskovaný a je na nerozoznania od bežného USB kľúča. Výdrž batérie na jedno nabitie je až 30 hodín! USB kľúč je možné nosiť pripevnený na kľúčoch a mať ho tak kedykoľvek pripravený pre skryté nahrávanie.

4. Diktafón v USB kľúči EXCLUSIVE II MQ-U350

 

 

Nový diktafón v usb kľúči MQ-U350 je aktualizovaná verzia MQ-U350 Exclusive. Medzi nové funkcie patria: nový design, dvojnásobná pamäť (8GB) a čas / dátum pečiatka (iba Windows). Je to najsilnejší a funkciami nabitý flash disk hlasový záznamník na trhu. Špičkový špionážny flashdisk bol vyvinutý a vyrobený v Južnej Kórei tak, aby uspokojil všetky požiadavky dnešného užívateľa. Tento diktafón sa kvalitou zvuku, pohodlným ovládaním a maximálnou spoľahlivosťou dokáže vyrovnať aj mnohonásobne drahším odposluchom. Noste odposluch vo flash disku stále pri sebe a diskrétne si nahrajte všetky potrebné situácie. Nechajte mikro diktafón na stole či v priehradke vo vozidle a získajte informácie za vašej neprítomnosti. Diktafón je veľmi dobre maskovaný a je na nerozoznania od bežného USB kľúča. Diktafón je vybavený módom detekciou hlasu, v ktorom vydrží až neuveriteľných 25 dní na jedno nabitie! USB kľúč je možné nosiť pripevnený na kľúčoch a mať ho tak kedykoľvek pripravený pre skryté nahrávanie.
 
2K DVR kamera v powerbanke s detekciou pohybu a nočným videním je najnovšou powerbankou v našom eshope! Ak hľadáte skrytú a nenápadnú kameru v powerbanke, potom je táto powerbanka tá pravá pre Vás! Môžete ňou monitorovať domácnosť, sklad, kanceláriu, detskú izbu alebo izbu starých rodičov alebo ju môžete využiť aj v exteriéri či už pri kamerovaní prírody alebo zvierat, takisto ju využijete aj na cestách. Táto kamera v powerbanke má silnú vstavanú 10 000 mAh batériu, takže dokáže nahrávať nepretržite cez deň cca 8 hodín. Kamera má nočné videnie, takže nahrávanie v noci je takisto samozrejmosťou. Kamera je vybavená PIR senzorom, takže akýkoľvek pohyb pred kamerou zostatne zaznamenaný.  Skrytá kamera v powerbanke Vám umožní nahrávať videá so zvukom v 2K rozlíšení, pričom záznamy ukladá na pamäťovú kartu s podporou pamäte až do 256 GB (nie je súčasťou balenia). Táto powerbanka nielenže vyzerá ako klasická powerbanka, ale má aj rovnaké funkcie a teda nabíjanie telefónov a ostatných elektrických zariadení cez USB port + bezdrôtové nabíjanie telefónov. 2K DVR kamera je skvelým spoločníkom na cestách, pričom ju viete využiť ako kameru alebo aj ako nabíjačku. Výhodou tejto kamery v powerbanke je aj to, že môžete nahrávať videá aj počas nabíjania. Nikto si pritom ani len nevšimne, že sa jedná o skrytú kameru v powerbanke!
 
 
GSM odposluch s veľmi čistým zvukom a veľmi dlhou výdržou až 20 dní pri detekcii zvuku. Exkluzívny GSM odposluch, ktorý len ťažko hľadá konkurenta. GSM odposluch PROFI 20 vydrží v prevádzke až 20 dní, a to aj pri zapnutej detekcii hlasu. GSM odposluch PROFI 20 si rovnako ako PROFI 10/PROFI 60 drží veľmi kompaktné rozmery, voči ktorým ale ponúka extrémnu výdrž. Ponúka 6x dlhšiu výdrž než akékoľvek štandardné GSM odpočúvacie zariadenia!GSM odposluch PROFI 20 je vhodný najmä pre dlhodobý monitoring priestorov, kde nie je možné pripojenie do el. siete.
Je to špičkové zariadenie malých rozmerov, ktoré slúži na odposluch či už u Vás doma, v kancelárii, v sklade alebo kdekoľvek, kde je dobrý GSM dosah. Stačí do neho vložiť len SIM kartu a odpočúvanie môže začať. Žiaden detail Vám neunikne, pretože PROFI Vám zavolá hneď ako sa objaví nejaký hluk v jeho okolí. Či Vás niekto ohovára, podvádza alebo chce vykradnúť, odposluch GSM PROFI je pripravený Vám to ihneď prezradiť. GSM PROFI je inteligentné zariadenie, ktorého kúpu určite neoľutujete. 
 
SIM karta pre zariadenie musí byť kompatibilná s 2G GSM sieťou.
 
Na prvom mieste sa umiestnila Wi-Fi skrytá kamera v digitálnych hodinách, ktorá je jedným z najlepších riešení pri ochrane Vášho majetku. Skrytá WiFi  kamera v digitálnych hodinách stráži Váš byt pred zlodejmi či vám umožní kontrolovať si priestor  po dobu Vašej neprítomnosti.  Slúži aj ako opatrovateľka Vašich detí. Skrytá WiFi IP kamera s HD rozlíšením, P2P, WiFi a 120 ° uhlom záberu. Táto špionážna kamera je prvá s funkciami LCD displeja, nahrávania videa, super nočného videnia, budíka, dátumu a teploty. Teplota sa aktualizuje každé 2 hodiny, čo Vám umožní zistiť teplotu v reálnom čase, keď idete domov. Skrytá kamera dokáže zachytiť jasný obraz aj pri nočnom videní. Má vysoké rozlíšenie 1080P s detekciou pohybu. Túto Wi-Fi skrytú kameru v digitálnych hodinách môžete umiestniť na stolík alebo do poličky bez toho, aby si niekto všimol, že sa jedná o kameru. Po stiahnutí aplikácie, ktorá je dostupná pre Android aj iOS môžete sledovať na Vašom telefóne, tablete alebo počítači, čo sa deje vo Vašej domácnosti. 
 

 

ZDARMA
AKCIA
SKLADOM
 Špionážny budík s Full HD kamerou a otočným objektívom 330 °
 Špionážny budík s Full HD kamerou a otočným objektívom 330 °

Špionážny budík s Full HD kamerou a otočným objektívom 330 °

Tento špionážny budík je na jednej strane peknou dekoráciou do Vašej kancelárie či domácnosti a zároveň je aj veľmi praktickou pomôckou. Zariadenie je ideálne pre zabránenie krádežiam a evidenciu dôkazov.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
135.00 €
zobraziť
ZDARMA
SKLADOM
Wi-Fi Full HD kamerový modul s batériou
Wi-Fi Full HD kamerový modul s batériou

Wi-Fi Full HD kamerový modul s batériou

Wi-Fi Full HD kamerový modul s možnosťou prenosu signálu cez Wi-Fi do mobilného telefónu či tabletu. Vďaka tomu, že prenos obrazu funguje priamo cez WiFi, tak nepotrebujete žiadny špeciálny prijímač a obraz môžete prijímať priamo na vašom smartphone. K modulu je zdarma dodávaná aplikácia pre iPhone / Android.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
135.00 €
zobraziť
ZDARMA
TOP
Profesionálne pero s Full HD kamerou a 16/32GB pamäťou
Profesionálne pero s Full HD kamerou a 16/32GB pamäťou

Profesionálne pero s Full HD kamerou a 16/32GB pamäťou

Luxusne vyzerajúce pero je najpraktickejšou pomôckou pri nahrávaní videa so zvukom, alebo vytváraní fotografií. Pero je možné použiť ako štandardné písacie pero, ale aj ako špionážnu kameru na osobné využitie. Video záznam sa automaticky ukladá na vstavanú integrovanú flash pamäť, ktorá pri spojení s ľubovolným počítačom vykazuje funkcie štandardného USB kľúča. O prísun energie a následné nabíjanie sa stará ukrytý USB 2.0 výstup, ktorý je ukrytý v strednej časti pera.
Dodacia doba: 14 dní
84.00 €
zobraziť
ZDARMA
SKLADOM
TOP
TOP model 2024 Špionážne slúchadlo s vylepšenou Bluetooth slučkou s externým mikrofónom + 10W zosilňovač
TOP model 2024 Špionážne slúchadlo s vylepšenou Bluetooth slučkou s externým mikrofónom + 10W zosilňovač

TOP model 2024 Špionážne slúchadlo s vylepšenou Bluetooth slučkou s externým mikrofónom + 10W zosilňovač

Indukčná slučka z tohto mikrosluchátka má vstavaný 10W zosilňovač, vďaka ktorému budete počuť v mikro slúchadle zvuk silnejšie a kvalitnejšie ako kedykoľvek predtým. Naša bluetooth slučka má extrémnu výdrž až 8 hodín na jedno nabitie. Bluetooth slučku môžete vďaka výkonnému zosilňovaču pokojne nechať visieť voľne na krku, ba dokonca si ho dat aj do vrecka a napriek tomu v mikrosluchátku počujete svojho pratnera zrozumiteľne a čisto.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
119.00 €
zobraziť
ZDARMA
- 22 %
SKLADOM
Kamera ukrytá v knihe s detekciou pohybu a nočným videním
Kamera ukrytá v knihe s detekciou pohybu a nočným videním

Kamera ukrytá v knihe s detekciou pohybu a nočným videním

Ak potrebujete skrytú kameru s dlhou výdržou, avšak nie ste schopný ju pripojiť k elektrickej zásuvke, tak potom kamera ukrytá v knihe je ten správny produkt pre vás. Táto jedinečná skrytá kamera má výdrž 30 hodín. To znamená, že ju môžete nechať na polici alebo medzi knihami a monitorovať priestor dlhšie ako jeden deň. Kamera má funkciu detekcie pohybu, takže zaznamená a vytvorí nahrávku iba ak v miestnosti bude pohyb. Všetky sloty, ako USB slot pre nabíjanie, slot na SD kartu a iné sú ukryté vo vnútri , tak si ani nikto nevšimne, že sa v knihe nachádza kamera.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: 2-5 ks
109.00 €
139.00 €
-22%
zobraziť
ZDARMA
AKCIA
SKLADOM
GSM odposluch v predlžovačke
GSM odposluch v predlžovačke

GSM odposluch v predlžovačke

Odposluch v predlžovačke je veľmi praktická, maskovaná verzia GSM odposluchu, ktorý je možné použiť v akejkoľvek kancelárii či v byte. Predlžovačka vyzerá úplne normálne, je voľne dostupná v sieti hoby marketov a samozrejme je aj plne funkčná. Na tejto predlžovačke nikde nenájdete slot na SIM kartu. Vďaka tomu, že je stále zapojená v sieti, tak nie je potreba odposluch vnútri nijako externe dobíjať. GSM odposluch v predlžovačke je teda vhodný najmä pre dlhodobé použitie.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
159.00 €
zobraziť
ZDARMA
SKLADOM
TOP
Špičkový diktafón v USB kľúči s extrémne dlhou výdržou a veľmi kvalitným zvukom
Špičkový diktafón v USB kľúči s extrémne dlhou výdržou a veľmi kvalitným zvukom

Špičkový diktafón v USB kľúči s extrémne dlhou výdržou a veľmi kvalitným zvukom

V tomto jedinečnom USB kľúči sa nachádza skrytý digitálny diktafón. Zdá sa a pracuje ako plne funkčný USB kľúč. Poskytuje až 25 hodín nepretržitého nahrávania zvukového záznamu. Hlasový záznamník umožňuje nahrávať zvukové súbory a ukladať ich na vnútornú 4GB/8GB pamäť. Stačí stlačiť prepínač na strane a automaticky sa začne nahrávanie.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
39.00 €
zobraziť
ZDARMA
AKCIA
SKLADOM
TOP
Esonic MQ-U350 Diktafón v USB kľúči EXCLUSIVE
Esonic MQ-U350 Diktafón v USB kľúči EXCLUSIVE

Esonic MQ-U350 Diktafón v USB kľúči EXCLUSIVE

Nový diktafón v usb kľúči MQ-U350 je aktualizovaná verzia MQ-U300 Exclusive. Medzi nové funkcie patria : nový design, dvojnásobná pamäť (8GB) a čas / dátum pečiatka (iba Windows). Je to najsilnejší a funkciami nabitý flash disk hlasový záznamník na trhu.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
77.00 €
zobraziť
ZDARMA
- 18 %
TOP
Wi-Fi kamera v digitálnych hodinách s nočným videním a detekciou pohybu IP035
Wi-Fi kamera v digitálnych hodinách s nočným videním a detekciou pohybu IP035

Wi-Fi kamera v digitálnych hodinách s nočným videním a detekciou pohybu IP035

Skrytá WiFi  kamera v digitálnych hodinách stráži Váš byt pred zlodejmi či vám umožní kontrolovať si priestor  po dobu Vašej neprítomnosti. Slúži aj ako opatrovateľka Vašich detí. Skrytá WiFi IP kamera s HD rozlíšením, P2P, WiFi a 120 ° uhlom záberu.
Dodacia doba: 14 dní
159.00 €
195.00 €
-18%
zobraziť
ZDARMA
Wi-Fi fotorámček s detekciou pohybu a nočným videním
Wi-Fi fotorámček s detekciou pohybu a nočným videním

Wi-Fi fotorámček s detekciou pohybu a nočným videním

Wi-Fi fotorámček Vám poskytne úžasné nahrávanie s vysokým HD rozlíšením a živé vysielanie obrazu na Vašom smartfóne pomocou aplikácie, ktorú si môžete zdarma stiahnúť. Zabudované Wi-Fi umožňuje ovládanie, prezeranie a prehrávanie videa zo smartfónu kdekoľvek na svete. Viete si video či fotku počas sledovania stiahnúť do svojho smartfónu.
Dodacia doba: 14 dní
133.00 €
zobraziť
ZDARMA
SKLADOM
Kamera v gombíku
Kamera v gombíku

Kamera v gombíku

Kamera skrytá v gombíku je ideálnym pomocníkom pre video záznam so zvukom a je tak malá, že ju možno ukryť do kapsičky na košeli. Kamkoľvek umiestnite tento výrobok, budete si istí, že vám nič neunikne. Umožňuje nahrávať farebný videozáznam so zvukom (AVI), robiť fotografie (JPEG) . Jednotlivé videá sa ukladajú na pamäťovú kartu microSD (max. 8GB), ktorá nie je súčasťou dodávky. Pokiaľ dôjde k vybitiu batérie počas nahrávania, zariadenie súbor s nahrávkou najprv uloží a po tej sa vypne. Nabíjanie je možné vykonávať pomocou dodávaného USB portu.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: 2-5 ks
32.00 €
zobraziť
ZDARMA
SKLADOM
Full HD kamera ukrytá v PET fľaši
Full HD kamera ukrytá v PET fľaši

Full HD kamera ukrytá v PET fľaši

Full HD kamera ukrytá v PET fľaši je dokonalou skrytou kamerou, ktorou nasnímate videá so zvukom úplne jednoducho a hlavne nenápadne. PET fľaša má využiteľnosť klasickej fľaše na vodu, nikto si nevšimne, že táto plastová fľaša v sebe ukrýva kameru! Videá vytvára vo Full HD kvalite, môžete nahrávať neobmedzene alebo pri detekcii pohybu. Nahrávanie videí je možné na pamäťovú kartu do max. podpory 32GB. Vyrazte na cestu bicyklom, autom alebo len tak na prechádzku a snímajte všetko vôkol seba. Kamera vo fľaši má všestranné využitie!
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: 6-10 ks
77.00 €
zobraziť
ZDARMA
- 13 %
SKLADOM
TOP
GPS Tracker TK-108
GPS Tracker TK-108

GPS Tracker TK-108

GPS Tracker TK-108 je výkonný GPS lokátor s extrémnou výdržou až 100 dní, ktorý je vhodný na stráženie/sledovanie vozidiel, karavanov, prívesov, kamiónov, nákladných vozidiel, motocyklov, či lodí. Umožní ľahko zistiť, kde sa práve nachádza Vaše auto, či iný majetok. GPS Tracker je vybavený silným magnetom a je vodeodolný IP66, takže ho je možné ľahko pripevniť napríklad na podvozok vozidla aj v nepriaznivom počasí.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
138.00 €
158.00 €
-13%
zobraziť
ZDARMA
SKLADOM
Obnova dát zo SIM karty
Obnova dát zo SIM karty

Obnova dát zo SIM karty

Obnovte odstránené SMS (textové správy) a vykonajte komplexnú analýzu údajov z karty SIM. Obnova dát zo SIM karty je ľahko použiteľné zariadenie, ktoré získava odstránené aj aktuálne súkromné ​​textové správy, ako aj ďalšie dôverné informácie uchovávané na mobilných telefónoch vrátane zoznamu uskutočnených a prijatých hovorov. K údajom sa ľahko dostanete pomocou prehľadov vygenerovaných z intuitívneho softvéru produktu. 
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: posledný ks
79.00 €
zobraziť
ZDARMA
- 61 %
SKLADOM
GSM odposluch N9
GSM odposluch N9

GSM odposluch N9

GSM odposluch N9 patrí medzi najmenšie GSM zariadenie, ktoré dokáže odpočúvať okolie, bez toho, aby si to niekto všimol. Stačí do zariadenia vložiť SIM kartu normálnej veľkosti bez PIN kódu, zavolať na zariadenie a následne môžete odpočúvať, čo sa deje v okolí odposluchu. Nastavte si spätné volanie a odposluch N9 automaticky zavolá na Vaše číslo, akonáhle detekuje zvuk vo svojom okolí. Ak hľadáte niečo malé, nenápadné a cenovo prístupné, GSM odposluch N9 je ten pravý pre Vás!
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
39.00 €
99.00 €
-61%
zobraziť
ZDARMA
SKLADOM
Čierne hodinky s Full HD kamerou a nočným videním 32 GB
Čierne hodinky s Full HD kamerou a nočným videním 32 GB

Čierne hodinky s Full HD kamerou a nočným videním 32 GB

Predstavujeme Vám nové hodinky v našom sortimente, ktoré vyzerajú úplne ako klasické pánske náramkové hodinky, jedná sa však o špionážne hodinky s Full HD kamerou a nočným videním. Čierne hodinky s Full HD kamerou a nočným videním majú vstavanú 32 GB pamäť, vytvárajú video so zvukom, samotné audio nahrávky a fotografie. Hodinky majú kožený náramok, vyzerajú jednoducho a elegantne zároveň.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
119.00 €
zobraziť
ZDARMA
- 24 %
SKLADOM
TOP
2K DVR kamera v powerbanke s detekciou pohybu a nočným videním
2K DVR kamera v powerbanke s detekciou pohybu a nočným videním

2K DVR kamera v powerbanke s detekciou pohybu a nočným videním

2K DVR kamera v powerbanke s detekciou pohybu a nočným videním je najnovšou powerbankou v našom eshope! Skrytá kamera v powerbanke Vám umožní nahrávať videá so zvukom v 2K rozlíšení vo dne i v noci, má detekciu pohybu, takže akonáhle kamera zaznamená nečakaný pohyb, začne nahrávať. Táto powerbanka nielenže vyzerá ako klasická powerbanka, ale má aj rovnaké funkcie a teda nabíjanie telefónov a ostatných elektrických zariadení cez USB port + bezdrôtové nabíjanie telefónov.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
129.00 €
169.00 €
-24%
zobraziť
ZDARMA
- 29 %
SKLADOM
TOP
GSM odposluch PROFI 20
GSM odposluch PROFI 20

GSM odposluch PROFI 20

GSM odposluch s veľmi čistým zvukom a veľmi dlhou výdržou až 20 dní pri detekcii hluku. Exkluzívny GSM odposluch,ktorý len ťažko hľadá konkurenta. GSM odposluch PROFI 20 vydrží v prevádzke až 20 dní, a to aj pri zapnutej detekcii hlasu. GSM odposluch PROFI 20 si rovnako ako PROFI 10 drží veľmi kompaktné rozmery,voči ktorým ale ponúka extrémnu výdrž. GSM odposluch PROFI 20 ponúka viac ako 6x dlhšiu výdrž než akékoľvek štandardné GSM odpočúvanie!
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: viac ako 10 ks
120.00 €
170.00 €
-29%
zobraziť
ZDARMA
Bezpečnostná wifi kamera 1080p s detekciou pohybu a nočným videním
Bezpečnostná wifi kamera 1080p s detekciou pohybu a nočným videním

Bezpečnostná wifi kamera 1080p s detekciou pohybu a nočným videním

Bezpečnostná Wi-Fi   kamera   je ukrytá  v   nenápadnej  čiernej krabičke označovanej ako "Black Box" má Full HD rozlíšenie, je bezdrôtová a záznam ukladá na pamäťovú mikro SD kartu. Na jedno nabitie batérie je špičková kamera schopná nahrávať až 8 hodín. Nenápadna  krabička,  ktorá  na  seba  len  tak neupozorní, v sebe ukrýva kvalitnú miniatúrnu kameru s Full HD (1080p)  rozlíšením a  bezdrôtovým prístupom Wi-Fi. Predstaujeme vám veľmi dobre maskovanú skrytú kameru v čiernej krabičke - black boxe. Do našej ponuky sme ju zaradili hlavne kvôli jej dobrým funkciám. Nastavenie kamery je veľmi jednoduché - stačí vložiť SD kartu, podpora až do veľkosti 128GB , nabiť batériu (alebo pripojiť do siete) a je pripravená na prevádzku. Jej všestranný dizajn umožňuje kameru ukryť takmer kdekoľvek, či na poličku alebo ukryť medzi knihami. Svojími rozmermi zariadenie pripomína power banku alebo externý hard disk.
Dodacia doba: 14 dní
155.00 €
zobraziť
ZDARMA
SKLADOM
TOP
Špionážna kamera v usb kľúči s detekciou pohybu 4v1 a vysokou kvalitou nahrávania UC-60
Špionážna kamera v usb kľúči s detekciou pohybu 4v1 a vysokou kvalitou nahrávania UC-60

Špionážna kamera v usb kľúči s detekciou pohybu 4v1 a vysokou kvalitou nahrávania UC-60

S týmto špičkovým hlasovým záznamníkom Vám neunikne žiaden detail! Diktafón UC-60 navyše disponuje skrytou kamerou, takže môžete nahrávať video vo Full HD rozlíšení s audiozáznamom, bez toho, aby si to niekto všimol.
Dodacia doba: do 24 hodín
Skladom: 6-10 ks
89.00 €
zobraziť
TELEFONICKÁ OBJEDNÁVKA +421 915 144 333

KVALITA

Sme špecialisti v obore a ponúkame kvalitnú špionážnu techniku už 15 rokov. Sme výhradným dovozcom jednotlivých značiek.

SPOKOJNOSŤ

Garancia vrátenia peňazí do 14 dní. Ak s tovarom nebudete spokojní, vrátime Vám plnú sumu.

ZÁRUKA

Zabezpečujeme bezproblémové a rýchle vybavenie reklamácií a záručných opráv. Záruka: 2 roky.

RÝCHLE DORUČENIE

Tovar, ktorý máme skladom odosielame do 24 hodín.

DOPRAVA ZDARMA

Pri nákupe nad 30 EUR. K tomu nízke ceny všetkej spy techniky a zaujímavé zľavy.

Produkt bol pridaný do košíka: